Karaçam Ortaokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, milli ve kültürel değerlerine sahip, bilgi ve teknolojiye ayak uyduran, çevresiyle uyumlu, sosyal ve duyarlı, en iyi temel eğitim ile geleceğini garanti altına alan, fikirlerini özgürce ifade edebilen, sorumluluk sahibi öğrenciler yetiştiren okul olmak.

Misyon: Cumhuriyetin temel ilkeleriyle, Atatürk ilke ve inkılâplarını yaşayan ve yaşatan, milli ve kültürel mirasını gelecek nesillere taşıyabilen, özgüveni ile kendini ifade edebilen, enerjisini yetenekleri doğrultusunda kullanan, coşkusu, kararlılığı ve üretkenliği ile geleceğin güçlü Türkiye’ sini oluşturacak bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://karacam.meb.k12.tr

Adres - KARAÇAM BELDESİ SAADET MAH. ÇAYKARA/TRABZON

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - ÇAYKARA İLÇESİNİN EN KALABALIK MAHALLESİDİR.DIŞARIYA ÇOK GÖÇ VERİLMESİNE RAĞMEN YAKLAŞIK 1500 CİVARINDA NÜFUSU VARDIR. KİRALIK KONUT BULMA SIKINTISI YOKTUR.

Adres - KARAÇAM BELDESİ SAADET MAH. ÇAYKARA/TRABZON

Ulaşım MAHALLEMİZDE GÜNÜBİRLİK GİDİŞ GELİŞ YAPMAK İSTEYENLER İÇİN ULAŞIM SORUNU YAŞANMAKTADIR. ÇIKAN ARAÇLAR OKUL MESAİ SAATLERİNE UYMAMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 100 KM İLÇE MERKEZİNE 24 KM